briefhoofd

STICHTING NATUURPLATFORM DRENTSCHE AA

OPGAVE ALS DONATEUR:

via e-mail, per post, of via het opgaveformulier


In onze Nieuwsbrief van juni 2009 deden we al een oproep aan degenen die interesse hadden getoond in het Natuurplatform Drentsche Aa, om zich op te geven als donateur. Een aantal mensen deed dat indertijd al direct. Op dat moment was er alleen nog geen bankrekeningnummer bekend. Inmiddels is dat bankrekeningnummer er nu wel. Alle gegevens staan in het briefhoofd boven aan deze brief, maar ook in de ondertekening, helemaal aan het eind.
We verzoeken u daarom, om uw bijdrage nu op korte termijn aan ons over te maken.


Zouden degenen die donateur willen worden, maar zich nog niet hebben opgegeven, zich nu willen aanmelden?
Dat kan per e-mail, per post of via ons opgaveformulier. Het laatste is voor ons het gemakkelijkst; dan staan meteen alle gegevens geregistreerd. Ook vindt u daar alle verdere informatie.

Als richtbedrag hebben we voorlopig een eenmalige bijdrage van 25 euro.
Is dat voor u een bezwaar, dan is een kleiner bedrag ook welkom. Meer mag natuurlijk ook.
Uw bijdrage maakt het voor ons mogelijk ons in te zetten voor de natuur in het Drentsche Aa-gebied en u op de hoogte te houden van onze inspanningen. U ontvangt dan ook regelmatig onze digitale nieuwsbrief.

Stelt u geen prijs op verdere informatie van het Natuurplatform, laat ons dat dan even weten door een e-mail te sturen, dan schrappen we u van de lijst.


Informatie over de laatste ontwikkelingen
(de geplande gas-transportleiding van de NAM door het Natuurgebied De Vijftig Bunder) vindt u op de PAGINA ACTUEEL van onze WEBSITE.